Po nehode štyroch vozidiel zraneného muža transportoval vrtuľník

NETKY.SK • 28 Október 2017, 15:20 • 2 min
Po nehode štyroch vozidiel zraneného muža transportoval vrtuľník

BRATISLAVA/ČASTÁ - Dopravná nehoda štyroch vozidiel v obci Častá (okr. Pezinok) mala za následok zranenia troch osôb, pričom jedného ťažko zraneného muža transportoval vrtuľník do nemocnice na bratislavských Kramároch.

slovakia

left justify in out

V sobotu o tom informovali záchranári Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Okresného riaditeľstva v Pezinku a Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR.

 

"Krátko po 11.30 h bola nahlásená dopravná nehoda štyroch osobných motorových vozidiel v obci Častá smerom na obec Píla. Na mieste udalosti zasahovalo šesť hasičov s dvomi kusmi hasičskej techniky," uviedol HaZZ.

 

Podľa slov hovorkyne OS ZZS Aleny Krčovej sa pri nehode zranili tri osoby. "Viacnásobné ťažké zlomeniny utrpel 34-ročný muž a jeho zdravotný stav si vyžiadal letecký prevoz do nemocnice Kramáre. Ďalší, tiež 34-ročný muž mal pomliaždený hrudník a záchranári ho po ošetrení previezli do ružinovskej nemocnice. V rovnakej nemocnici skončila aj 31-ročná žena s pomliaždenými bedrami," spresnila Krčová.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona