Po nehode kamióna s vodkou sa strácajú aj vyslaní policajti

NETKY.SK • 24 Október 2015, 14:25 • 2 min
Po nehode kamióna s vodkou sa strácajú aj vyslaní policajti

BRATISLAVA - Maloje Perekopnoje je dedinka v Rusku, kde sa už týždeň oslavuje. Prevrhol sa tam kamión s 20 tisíc fľašami vodky.

slovakia

left justify in out

Väčšina fliaš sa vraj pri nehode nerozbila, ale privolaní dopravní policajti už v okolí nehody nenašli žiadnu. Obyvatelia dediny najprv pribehli na pomoc vodičovi kamiónu, ten ale z miesta nehody utiekol. Keď ho nenašli, začali "zachraňovať" náklad.

 

Starosta obce vyhlási, že vodka sa stratila preto, lebo ju miestni aktivisti evakuovali na bezpečné miesto, pretože kamión, ktorému praskla pneumatika, začal horieť.

 

Nehodu a zmiznutie fliaš vodky začala vyšetrovať polícia, ale vyslaní kriminalisti sa vraj do svojej centrály v neďalekom Saratove napriek urgenciám zatiaľ nevrátili.

 

Obec Maloje Perekopnoje má 600 obyvateľov, ktorí by "s nasadením života" boli schopní skonzumovať celý náklad približne do Vianoc, napísal ruský server.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona