Po návrate Radičovej asi zvolajú tlačovku o rezorte vnútra policajti

NETKY.SK • 10 Máj 2011, 11:49 • 2 min
Po návrate Radičovej asi zvolajú tlačovku o rezorte vnútra policajti

Po návrate Radičovej asi zvolajú tlačovku o rezorte vnútra policajti

slovakia

left justify in out

img

Po návrate premiérky Ivety Radičovej (SDKÚ-DS) z Veľkej Británie očakáva predseda SNS Ján Slota, že sa dozvie, akým spôsobom naložila s informáciami, ktoré jej poskytol ohľadom problémov v rezorte vnútra. "Na základe toho vás potom hádam budú informovať tí najpovolanejší, čiže samotní policajti, ktorí asi zvolajú tlačovú besedu," uviedol dnes Slota.
      "Dúfam, že tam potom budú kamery naživo, lebo to bude asi ich základná podmienka, aby sa nemanipulovalo s ich výpoveďami," upozornil predseda SNS. Zároveň dodal, že do návratu Radičovej sa k tejto otázke už vyjadrovať nebude.
      Slota sa s predsedníčkou vlády stretol 2. mája a informoval ju o svojich výhradách k práci policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka.
      Spišiak podľa neho riadi Policajný zbor (PZ) nekompetentne a samotní policajti posielajú SNS svoje zistenia o chybách prezidenta PZ.
      Predseda SNS už v predtým uviedol, že podľa jeho informácií spôsobil policajný prezident viacero dopravných nehôd, bol disciplinárne riešený pre podozrenie z krádeže benzínu a na Generálnej prokuratúre je podané trestné oznámenie v súvislosti s  okolnosťami, ktoré sa diali v Slovnafte v čase, keď tam Spišiak riadil ochranku.
      Policajný prezident tieto obvinenia odmietol s tým, že za neho hovoria výsledky jeho práce a vyjadrenia politikov komentovať nechce.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona