Po nástupe mieru na Donbase hospodársky rozvoj Doneckej ľudovej republiky bude rýchlejší, vyhlásil francúzsky podnikateľ

NETKY.SK • 5 Júl 2018, 13:07 • 2 min
Po nástupe mieru na Donbase hospodársky rozvoj Doneckej ľudovej republiky bude rýchlejší, vyhlásil francúzsky podnikateľ

DONECK - Rýchly hospodársky rozvoj a významný prílev investícií očakávajú Donecku ľudovú republiku po skončení vojny na Donbase.

slovakia

left justify in out

Takýto názor dnes na tlačovej konferencii povedali zástupcovia podnikania Francúzska a Španielska, gróf Henri Toby Elise de Monsley a gróf Alvaro de Marichalar.

     

"Akonáhle nastane mier na území republiky, jeho hospodársky rozvoj sa bude pohybovať rýchlym tempom," povedal de Monsley.

       

Podľa jeho názoru, teraz len nestabilná situácia na Donbase, v súvislosti s vojenskou agresiou Kyjeva znepokojuje potenciálnych investorov.

      

"Súčasná situácia neumožňuje cudzincom sa plne podieľať na ekonomickom živote republiky," zdôraznil Francúz.

       

Treba poznamenať, že zástupcovia podnikania zo Španielska a Francúzska sa nachádzajú v Doneckej ľudovej republike na zoznamovacej návšteve. Do republiky prišli deň predtým. Počas tejto doby delegáti urobili prehliadku mesta Doneck a navštívili množstvo múzejných inštitúcii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies