Po nákupe mali na aute defekt, pomocník ich okradol

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 12:38 • 2 min
Po nákupe mali na aute defekt, pomocník ich okradol

NITRA - Prijať pomoc od neznámeho sa nemusí vyplatiť. Päťdesiatjedenročnej žene z Nitry v pondelok popoludní ukradol "pomocník" peňaženku s 500 eurami a platobné karty, keď sa jej pred jedným z obchodných domov v Nitre ponúkol, že jej vymení deravé koleso. Že z auta nenápadne zobral peňaženku, zistila až po jeho odchode.

slovakia

left justify in out

Podobný skutok sa stal v Nitre 9. mája okolo pol druhej popoludní na Dolnočermánskej ulici, taktiež na parkovisku pred obchodným domom. Páchateľ ukradol z auta 56-ročnej žene kabelku, v ktorej mala platobné karty, peniaze, doklady, okuliare a osobné veci. Krádežou jej spôsobil škodu za 1 800 eur. 

 

Polícia upozorňuje najmä ženy vodičky, aby boli obozretné, nakoľko je predpoklad, že muž si obete vopred vyhliadne, poškodí koleso a následne ponúkne pomoc. Polícia obidva prípady vyšetruje ako krádež, uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Božena Bruchterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies