Po Markíze upratuje aj JOJ-ka: Týchto všetkých vyhodili!

NETKY.SK • 4 November 2013, 13:30 • 2 min
Po Markíze upratuje aj JOJ-ka: Týchto všetkých vyhodili!

BRATISLAVA – Po príchode nového generálneho riaditeľa do Markízy nastali v televízii čistky. TV JOJ nezaostáva za Markízou ani v tomto, a tak sa generálny riaditeľ František Borovský pustil do vyhadzovania nepotrebných zamestnancov.

slovakia

left justify in out

Televízia JOJ začlenila Úseky obchodu a nových médií pod finančný úsek. Riaditeľom Nových médií – internetových aktivít bol menovaný bývalý šéf spravodajstva TV Nova Vladimír Mužík. „Doterajší šéf úseku Ondrej Jurovčák bude ďalej pracovať na pozícií prevádzkový riaditeľ webových služieb TV JOJ,“ prezradilo pre netky.sk PR oddelenie TV JOJ.

JOJ-ka zlúčila aj Úsek výroby a Úsek vlastnej tvorby a vývoj formátov. Riaditeľkou tohto úseku sa stala doterajšia výrobná riaditeľka Slávka Adamíková. „Ivan Huljak bude zastávať post šéfdramaturga pre komediálne seriály a sitkomy a ich vývoj,“ informovalo netky.sk PR TV JOJ.

O prácu prišiel obchodný riaditeľ Martin Heržo a takisto riaditeľka úseku marketingu Ivana Semjanová. O ďalších zmenách Vás budeme informovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies