Po lúpeži vo večierke skončila predavačka v nemocnici

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 10:57 • 2 min
Po lúpeži vo večierke skončila predavačka v nemocnici

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA – Po lúpeži vo večierke skončila predavačka v nemocnici, horšie však dopadol muž, ktorého prepadol vlastný syn.

slovakia

left justify in out

Maskovaný páchateľ vtrhol do večierky na Ulici Trieda Hradca Králové v Banskej Bystrici v stredu krátko po 21:00. Predavačke nastriekal do očí dráždivý plyn, zničil pokladňu a zobral z nej peniaze. Zamestnankyňu museli hospitalizovať v nemocnici. Škody, ktoré spôsobil, presiahli 600 eur. Po páchateľovi polícia pátra. Mal 25 až 30 rokov, bol štíhlej postavy, vysoký 170 až 180 cm. Oblečený bol v tmavom, pravdepodobne mal tepláky a bundu s kapucňou. Za tento zločin mu hrozí trest na sedem až 12 rokov.


Na okamžitú operáciu musel ísť muž, ktorého na ulici v obci Pôtor vo Veľkokrtíšskom okrese prepadol jeho 22-ročný syn. Zozadu ho schytil pod krkom, strhol ho na zem a prehľadal mu vrecká, chcel peniaze. Pri útoku mu poranil rameno, koľko sa bude zranený muž liečiť, zatiaľ nie je známe. Mladík skončil v cele aj s návrhom na väzobné stíhanie. V minulosti bol už stíhaný za majetkovú trestnú činnosť a za tento zločin, ktorý spáchal na tzv. chránenej osobe, ako sa podľa zákona označuje blízky príbuzný, mu hrozí trest na sedem až 12 rokov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies