Po Lorenzovi mal ťažký pád aj Pedrosa

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 15:42 • 2 min
Po Lorenzovi mal ťažký pád aj Pedrosa

SACHSENRING - Líder majstrovstiev sveta cestných motocyklov v kubatúre MotoGP Dani Pedrosa mal v sobotňajšom treťom tréningu pred Veľkou cenou Nemecka ťažký pád a jeho účasť v nedeľňajších pretekoch na Sachsenringu je ohrozená.

slovakia

left justify in out

Jazdec Hondy sa usiluje o štvrtý triumf v rade na nemeckom podujatí seriálu majstrovstiev sveta. V jednej zo zákrut nezvládol svoj motocykel a spadol na rameno. So zranením kľúčnej kosti ho previezli na mobilnú kliniku priamo na okruhu, kde sa podrobil ďalším vyšetreniam. Lekári mu diagnostikovali zlomeninu časti kľúčnej kosti. Napriek zraneniu sa pokúsi absolvovať preteky. 

Na Veľkej cene Nemecka bude chýbať úradujúci majster sveta Jorge Lorenzo. Španiel mal s Yamahou v piatok pád, pri ktorom si poškodil titanovú platničku pri zlomenej kľúčnej kosti spred dvoch týždňov. Lorenza museli previezť do Barcelony, kde ho v sobotu čaká operácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies