Po jedinom rande poslala mužovi neuveriteľné množstvo správ. Musela ju zatknúť polícia

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 17:00 • 2 min
Po jedinom rande poslala mužovi neuveriteľné množstvo správ. Musela ju zatknúť polícia

NEW YORK - Aj z jedného rande môže vzísť veľká láska. Takéto vzplanutie zažila Američanka Jacqueline Adesová, ktorá po jedinej schôdzke začala muža bombardovať správami a prenasledovať. Nechala mu neuveriteľných 65-tisíc odkazov, takže nakoniec sa muž musel obrátiť na políciu, ktorá ženu zatkla, píše server USA Today.

slovakia

left justify in out

Začalo to ako jedno z mnohých bežných rande v dnešnej dobe. Jacqueline Adesová sa s mužom poznala prostredníctvom mobilnej aplikácie a vyrazili na schôdzku. Jednu jedinú. Žena sa však do muža okamžite zamilovala a začala ho uháňať, píše server novinky.cz. „Prišlo mi, že som spoznala spriaznenú dušu a hovorila som si, že budeme robiť to, čo ostatní, nakoniec sa vezmeme a všetko bude tak, ako má byť,“ povedala žena.

 

Lenže k láske mal ich vzťah ďaleko. Adesová totiž mužovi poslala niekedy aj 500 správ denne, v ktorých sa mu neskôr začala aj vyhrážať. „Ani sa ma nepokúšaj opustiť. Zabijem ťa. Nechcem byť vražedkyňa,“ napísala v jednej sms. „Ale čo urobím s tvojou krvou? Vykúpem sa v nej. Som ako Hitler. Ten chlap bol génius,“ stálo v ďalších správach.

 

Minulý rok zbadal muž Adesovú, ako parkuje v aute pred jeho domom a naďalej mu posiela kvantum správ. Polícia zasiahla a ženu z pozemku vyviedla. Lenže tým sa príbeh neskončil. Pred mesiacom sa muž na diaľku pozeral na zábery z bezpečnostnej kamery a zistil, že sa Adesová opäť obšmieta okolo jeho domu. Policajti ju následne našli, ako sa kúpe v jeho vani. Keď prehľadali jej auto, našli na sedadle veľký mäsiarsky nôž.

 

Ženu nakoniec zatkli a obvinili z vyhrážania, zastrašovania, prenasledovania a obťažovania. Adesová povedala, že nemala v úmysle mužovi ublížiť, ale pripustila, že jej správy boli šialené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona