Po hromadnom páde na pretekoch Okolo Katalánska okradli cyklistov!

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 15:21 • 2 min
Po hromadnom páde na pretekoch Okolo Katalánska okradli cyklistov!

BARCELONA - Na záverečnú etapu cyklistických pretekov Okolo Katalánska nebudú dvaja jazdci spomínať v dobrom. Počas nedeľňajšej derniéry v okolí Barcelony sa Ír Dan Martin a Francúz Romain Bardet priplietli počas zjazdu do pádu niekoľkých pretekárov.

slovakia

left justify in out

Keď však obaja menovaní cyklisti chceli pokračovať, zistili, že im na riadidlách chýbajú wattmetre. Tie obsahujú údaje z tréningov i samotných pretekov.

 

 

"Ty, chlap, ktorý si mi ukradol môj počítač z bicykla, keď som sa práve zdvíhal zo zeme, pošli údaje z neho mojim trénerom," vyzval zatiaľ neznámeho páchateľa Martin. Pridal sa k nemu svojim príspevkom na sociálnej sieti Twitter aj Bardet.

 

"Zdá sa, že niekto neodišiel s prázdnymi rukami." Cena wattmetrov cyklistických profesionálov nie je najnižšia, oveľa dôležitejšie sú však stratené údaje.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies