Po fauloch na Haraslína ťahajú arbitri červené, na jar už tri

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 09:43 • 2 min
Po fauloch na Haraslína ťahajú arbitri červené, na jar už tri

GDANSK - Slovenský mládežnícky reprezentant v službách poľského klubu Lechia Gdansk Lukáš Haraslín síce v doterajšom priebehu jarnej časti Ekstraklasy ešte neskóroval, na výsledky svojho mužstva však má významný vplyv. Od zimy nový tréner Lechie Piotr Nowak stavia na 19-ročného Slováka a zatiaľ sa mu to vypláca.

slovakia

left justify in out

Po fauloch naňho putovala predčasne pod sprchy až trojica hráčov - Kohei Kato z Podbeskidzia, Martin Bukata z Piastu Gliwice a naposledy v nedeľu Jacek Góralski z Jagiellonie Bialystok. Portál trojmiasto.sport.pl navyše pripomína, že v dueli s Koronou Kielce mal vidieť červenú kartu aj Bartosz Rymaniak, ktorý takmer rodákovi z Bratislavy zlomil nohu. Haraslín sa v nedeľu podieľal na triumfe Lechie nad Jagiellonou Bialystok (5:1) asistenciou pri góle Flávia Paixaa. "Gól som síce nestrelil, ale zvíťazili sme vysoko 5:1, a to je najdôležitejšie. Presný zásah by bol len bonusom. Možno sa mi to podarí v ďalšom kole," vyhlásil bývalý hráč talianskej Parmy. "Pred gólom Flávia som mohol vystreliť, ale zbadal som ho pred prázdnou bránkou, tak som mu prihral. Doma dávame veľa gólov, dúfam, že si niečo prenesieme aj na trávniky súperov. Musíme zbierať body aj vonku," vyhlásil Lukáš Haraslín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies