Po dopravnej nehode skončili traja ľudia v nemocnici

NETKY.SK • 11 Február 2022, 11:28 • 2 min
Po dopravnej nehode skončili traja ľudia v nemocnici

NOVÁ DUBNICA – Tri zranené osoby si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala vo štvrtok (10. 2.) večer v Novej Dubnici. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

slovakia

left justify in out

„V dôsledku zrážky dvoch osobných vozidiel utrpeli zranenie tri osoby, jedna z nich zostala vo vozidle. Cesta bola neprejazdná,“ informoval Petrík. Dubnickí hasiči podľa neho poskytli zraneným osobám predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Zranenú osobu vo vozidle hasiči prostredníctvom transportnej dosky z automobilu vytiahli a po príchode zdravotníkov asistovali pri ďalšom ošetrení zranených. Na miesto udalosti sa postupne dostavili tri posádky zdravotných záchranárov, ktoré previezli zranené osoby do nemocnice. „Hasiči vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a asistovali pri naložení jedného z poškodených automobilov na vozidlo odťahovej služby a opätovnom sprejazdnení cesty,“ uzavrel hovorca.

 

img

 

Možno vás zaujme: Nešťastie na železničnom priecestí



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona