Po Dirnfeldovi neuspeli ani Rajko s Barákom

NETKY.SK • 28 September 2011, 17:44 • 2 min
Po Dirnfeldovi neuspeli ani Rajko s Barákom

Po Dirnfeldovi neuspeli ani Rajko s Barákom - Ostatné športy Dvojica slovenských boxerov René Rajko a Filip Barák nezvládla svoje utorňajšie zápasy 1. kola na MS amatérov v azerbajdžanskom Baku a rovnako ako Sandro Dirnfeld sa so šampionátom rozlúčila hne

slovakia

left justify in out

img

Dvojica slovenských boxerov René Rajko a Filip Barák nezvládla svoje utorňajšie zápasy 1. kola na MS amatérov v azerbajdžanskom Baku a rovnako ako Sandro Dirnfeld sa so šampionátom rozlúčila hneď v jeho úvode.

Rajko v hmotnostnej kategórii do 52 kg nestačil na bieloruského reprezentanta Ivana Fihurenka, ktorému podľahol 11:23 na body. Nedarilo sa ani Barákovi vo váhe do 56 kg, ktorý v súboji s Indom Akhilom Kumarom taktiež ťahal za kratší koniec povrazu vo všetkých troch kolách a napokon prehral 8:16 na body.

Slovenský box má na MS ešte tri želiezka v ohni, najhorúcejším z nich s výhľadom zisku miestenky na OH 2012 zostal po Dirnfeldovom vypadnutí Tomáš Vaňo vo váhe do 60 kg, ktorý sa v ringu predstaví v stredu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona