Po ceste R1 sa bude vo štvrtok presúvať pelotón cyklistov

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 17:12 • 2 min
Po ceste R1 sa bude vo štvrtok presúvať pelotón cyklistov

BRATISLAVA - Po rýchlostnej ceste R1 sa bude vo štvrtok 30. júla presúvať 110-členný pelotón cyklistov. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková. Cyklisti nonstop jazdy odštartujú v Trnave a preteky ukončia v Tatranskej Lomnici.

slovakia

left justify in out

BRATISLAVA 29. júla (SITA) - Po rýchlostnej ceste R1 sa bude vo štvrtok 30. júla presúvať 110-členný pelotón cyklistov. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková. Cyklisti nonstop jazdy odštartujú v Trnave a preteky ukončia v Tatranskej Lomnici. Po R1 pôjdu v ranných hodinách medzi križovatkami Hronská Dúbrava a Ostrá Lúka na kilometroch 138 až 139,8. Na obed sa budú presúvať úsekom od križovatky Banská Bystrica, východ, čo je výjazd z mesta smerom na Podbrezovú na kilometroch 168 až 169. NDS preto odporúča vodičom, aby zvýšili pozornosť. "Jazda cyklistov sa uskutoční v sprievode štyroch sprievodných vozidiel s majákmi a označením NON STOP JAZDA," doplnila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona