Po brutálnych útokoch sa budú liečiť niekoľko týždňov

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 10:04 • 2 min
Po brutálnych útokoch sa budú liečiť niekoľko týždňov

BRATISLAVA/KOŠICE - Po agresívnych útokoch skončili traja muži s vážnymi zraneniami. Dvadsaťpäťročný Karol v sobotu ráno napadol na Hlavnej ulici v Košiciach osemnásťročného Košičana.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, päsťou ho udrel do tváre, mladík spadol na zem a narazil hlavou o dlažbu. Liečiť sa bude viac ako mesiac. Páchateľ skončil v policajnej cele, obvinili ho z výtržníctva. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až tri roky.

Policajti vypátrali aj útočníkov, ktorí v piatok v noci v Rožňave dobili a dokopali dvoch mužov.

 

Dvadsaťtriročný František a o tri roky starší Erik už čelia obvineniam z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Na autobusovom nástupišti najprv napadli 38-ročného muža, následne zaútočili aj na 56-ročného pána. Obaja sa po útokoch budú liečiť asi šesť týždňov. Obvineným Rožňavčanom v prípade dokázania viny hrozí trest na štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies