Po aprílovom US Masters vynechá Woods aj júnový US Open

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 09:52 • 2 min
Po aprílovom US Masters vynechá Woods aj júnový US Open

NEW YORK - Americký golfista Tiger Woods, ktorý sa zotavuje od marcovej operácie platničky, nebude štartovať na budúci mesiac na major turnaji US Open na ihrisku Pinhurst v Severnej Karolíne. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Bývalý líder svetového rebríčka, ktorý v apríli vynechal aj úvodný major turnaj sezóny US Masters, sa ešte necíti byť v správnej fyzickej kondícii. Pre Woodsa bude US Open 2014 šiestym major turnajom, na ktorom nebude štartovať pre zranenie. Na konte mu tak naďalej zostáva štrnásť major titulov, pričom posledný získal na US Open 2008 v Torrey Pines. 

 

"Žiaľ, nebudem štartovať na US Open. Fyzicky ešte nie som pripravený na to, aby som zvládol súťažný golf," uvádza sa vo Woodsovom vyhlásení ohľadne turnaja, ktorý sa uskutoční 12.-15. júna. "US Open je pre mňa veľmi dôležitý a viem, že to bude opäť skvelý týždeň. Napriek tomu, že som absentoval na prvých dvoch majoroch v tejto sezóne a niekoľkých ďalších dôležitých podujatiach, zostávam veľmi optimistický ohľadne mojich ambícii v tomto roku a aj do budúcnosti."    

 

Woodsa v polovici mája vystriedal po 60 týždňoch na poste svetovej jednotky Austrálčan Adam Scott.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies