Po akcii Zeus je známy počet zadržaných i množstvo drog

NETKY.SK • 21 September 2020, 18:24 • 2 min
Po akcii Zeus je známy počet zadržaných i množstvo drog

V súvislosti so zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v laboratóriu na výrobu drog sú už 3 obvinené osoby.

slovakia

left justify in out

NAKA zhabala 5050 dávok drog a v súvislosti s akciou už boli vznesené obvinenia. 44-ročnému E.S. a 41-ročnému T.S. „pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi formou spolupáchateľstva“.

 

Ako ďalej dodáva polícia SR na facebooku, obvinený je aj 39-ročný muž. Ide o R.S., ktorý je podozrivý okrem toho aj „pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi“.

 

 

Polícia dodala, že vďaka prehliadkam sa odhalilo „1054 kusov rastlín rodu Cannabis indica Lam a drvenej sušiny tejto rastliny“. Z nich by podľa mienky vyšetrovateľov bolo možné vyrobiť minimálne 5050 dávok. Zhabaný materiál je predmetom ďalšieho skúmania i analýz. „Páchateľom hrozí 10 až 15 rokov odňatia slobody,“ dodáva polícia na sociálnej sieti s dôvetkom, že skúmaná je aj zbraň zabavená počas  akcie Zeus koncom minulého týždňa.

 

Prečítajte si aj o inom prípade milosti, ktorý udelila prezidentka Zuzana Čaputová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona