Pneumatikový gigant mieri na dresy Clevelandu

NETKY.SK • 9 Február 2017, 08:59 • 2 min
Pneumatikový gigant mieri na dresy Clevelandu

NEW YORK - Logo svetoznámej americkej spoločnosti Goodyear zaoberajúcej sa výrobou pneumatík budú na dresoch nosiť basketbalisti Clevelandu.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru bloomberg.com ide o kontrakt v rozpätí päť až desať miliónov dolárov ročne. Zmluva ešte nie je oficiálna, zainteresované strany ju zatiaľ odmietli komentovať. Firma sídli v Akrone, Ohiu, teda rodisku najväčšej hviezdy Cavaliers LeBrona Jamesa. Úradujúci šampión Cleveland je po Philadelphii, Sacramente, Bostone a Brooklyne piatym klubom NBA, ktorý našiel lukratívneho sponzora. Logá súkromných spoločností sa na dresoch jednotlivých tímov súťaže premiérovo objavia v sezóne 2017/2018. Musia sa zmestiť do štvorca so stranou 6,4 cm a umiestnené by mali byť na ľavom ramene. Zatiaľ ide o trojročný pilotný projekt ligy. Priemerné kluby by si podľa ESPN mali vďaka reklame na dresoch ročne polepšiť o štyri až šesť miliónov dolárov. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona