Plzenčan Ďuriš za vylúčenie s dištancom na jeden zápas

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 11:37 • 2 min
Plzenčan Ďuriš za vylúčenie s dištancom na jeden zápas

PLZEŇ - Slovenský futbalový reprezentant v službách Viktorie Plzeň Michal Ďuriš si za vylúčenie v nedeľňajšom zápase na ihrisku Sparty Praha nezahrá jeden súťažný duel.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročnému ofenzívnemu záložníkovi či útočníkovi vymerala trest disciplinárna komisia Futbalovej asociácie Českej republiky na svojom pravidelnom štvrtkovom zasadnutí. Slovenský hráč úradujúceho českého šampióna nedohral šláger na ihrisku "rudých" (0:1), keď ho potrestal hlavný rozhodca Jiří Jech najprv v 37. min za faul na Pavla Kadeřábka. Šesť minút pred koncom riadneho hracieho času sa Ďuriš opäť previnil nedovoleným zákrokom na Mareka Matějovského. Nasledovala druhá ŽK a potom červená karta. Arbiter vzbudil pozornosť tým, že ukázal Ďurišovi žltú kartu dovedna až trikrát. Jech sa však bránil, že pri druhom napomínaní ju nasmeroval na Ďuriša až dvakrát, lebo futbalista bol k nemu najprv otočený chrbtom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona