Plzeň v šesťbodovom trháku pred Spartou, Hrošovský optimistom

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 09:36 • 2 min
Plzeň v šesťbodovom trháku pred Spartou, Hrošovský optimistom

TEPLICE - Bezgólová remíza v pondelkovom stretnutí 24. kola najvyššej českej súťaže v Tepliciach znamená, že futbalisti Plzne sú na čele tabuľky Synot ligy 2014/2015 už v šesťbodovom trháku pred pražskou Spartou. Na Stínadlech si Viktoria vypracovala príležitosti, domáci brankár Tomáš Grigar však ani raz neinkasoval.

slovakia

left justify in out

"Zvýšili sme náskok, ale mohli sme získať aj o dva body viac, nepremenili sme však šance. Aj tak verím, že to dotiahneme až k titulu," citoval server iDnes.cz slovenského defenzívneho stredopoliara Viktorie Patrika Hrošovského, ktorý v stredu oslávi 23. narodeniny.

 

Plzenčania v Tepliciach trikrát zatriasli konštrukciou bránky domácich, gólová radosť však ani raz neprišla. "Dá sa povedať, že to bol smolný zápas. Nebolo to len o nastrelených žrdiach a brvnách. Aidin Mahmutovič mal veľkú šancu, také musíme dotlačiť do bránky. Teraz to nevyšlo, ale najbližšie na nás čakajú dve stretnutia doma, ktoré chceme zvládnuť," podotkol Hrošovský.

 

Šesťbodový náskok tabuľkového lídra šesť kôl pred koncom českej ligy dosiaľ vždy v jej histórii znamenal majstrovský titul. "Veríme, že to už dotiahneme," zdupľoval slovenský reprezentant, ktorý v pondelok odohral celý zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies