Plzeň sa oficiálne poďakuje Bakošovi za odvedené služby

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 18:15 • 2 min
Plzeň sa oficiálne poďakuje Bakošovi za odvedené služby

PLZEŇ - Solídnych 66 gólov v 177 súťažných vystúpeniach počas vyše piatich rokov nastrieľal slovenský futbalista Marek Bakoš v drese Viktorie Plzeň, na čo v klube nezabúdajú a rodák z Novej Bane sa dočká aj spomienkového uznania.

slovakia

left justify in out

Ako informovala internetová stránka aktuálneho lídra Synot ligy, predstavitelia klubu v nedeľu oficiálne poďakujú 31-ročnému útočníkovi za odvedené služby. Do Doosan Areny pricestuje už ako súper so Slovanom Liberec. Bude to preňho emotívny návrat.

 

"Plzeň zostane v mojom srdci. Klub aj celé mesto prešli za tie roky neskutočnú cestu, situácia je teraz diametrálne odlišná. Keď som pred bezmála šiestimi rokmi prestupoval do Viktorie, prichádzal som s tým, že chceme vtedy priemerný tím dostať v tabuľke českej ligy vyššie a v budúcnosti sa pokúsiť o prienik do európskych pohárov. Šlo to všetko postupnými krokmi. Postupne sme si vybudovali v Česku rešpekt a nakročili do pohárovej Európy. V tejto chvíli je Plzeň uznávaným tímom na futbalovej mape Európy. To cítim osobne ako najväčší úspech celého klubu," vyjadril sa na oficiálnej internetovej stránke Viktorie Marek Bakoš, ktorý si s Plzňou zahral aj v skupinovej fáze Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona