Plzeň neuvoľní tréner Vrbu pre potreby slovenskej reprezentácie

NETKY.SK • 6 Marec 2012, 07:56 • 2 min
Plzeň neuvoľní tréner Vrbu pre potreby slovenskej reprezentácie

Plzeň neuvoľní tréner Vrbu pre potreby slovenskej reprezentácie - Futbal Vedenie českého futbalového majstra Viktorie Plzeň oznámilo, že neuvoľní hlavného trénera Pavla Vrbu pre potreby slovenskej reprezentácie. Vrba tak v Plzni zrejme dodrží platný kontr

slovakia

left justify in out

img

Vedenie českého futbalového majstra Viktorie Plzeň oznámilo, že neuvoľní hlavného trénera Pavla Vrbu pre potreby slovenskej reprezentácie. Vrba tak v Plzni zrejme dodrží platný kontrakt do leta 2013.
      Manažér plzenského klubu Adolf Šádek pre internetový server idnes.cz uviedol: "Po zvážení všetkých aspektov sme sa Pavla Vrbu rozhodli neuvoľniť, tréner tak dodrží platný kontrakt s Viktoriou Plzeň do leta 2013."
      Vrba, český tréner roka a bývalý kouč MŠK Žilina, je hlavným kandidátom Slovenského futbalového zväzu na post kouča národného tímu. "Rozhodnutie vedenia klubu plne rešpektujem. Teraz sa sústredím iba na stredajší zápas s Mladou Boleslavou a následne na dôležité zápasy v rámci Gambrinus ligy," dodal Vrba.
      Prezident SFZ Ján Kováčik rokoval s trénerom Viktorie Plzeň pred odletom slovenskej reprezentácie na prípravný zápas do Turecka v jednom z bratislavských hotelov. "S pánom Vrbom sme dohodnutí na podmienkach i na pravidlách. Obe strany to akceptujú. Teraz už záleží iba na Plzni, či ho uvoľní," vyhlásil vtedy Kováčik. Vrba podľa neho nemal žiadne špeciálne požiadavky. "Dohodli sme sa veľmi rýchlo, prijal i našu finančnú ponuku." dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies