Plzeň na sústredenie bez Mareka Bakoša

NETKY.SK • 16 Január 2015, 15:27 • 2 min
Plzeň na sústredenie bez Mareka Bakoša

PLZEŇ - Futbalisti Viktorie Plzeň odcestujú v piatok večer na prvé z dvoch zimných sústrední bez Mareka Bakoša. Tridsaťjedenročný slovenský útočník si hľadá nový angažmán, rokovania s Jabloncom sa síce dohodou neskončili, Plzeň s ním však každopádne nepočíta. Záujem prejavil aj Slovan.

slovakia

left justify in out

Na rozdiel od Bakoša budú deväť dní v tureckom letovisku Antalya trénovať iní Slováci, brankár Matúš Kozáčik a stredopoliar Patrik Hrošovský. Na kemp vyrazí plzenská výprava najprv autobusom do Norimbergu, kde prestúpi na lietadlo do Turecka. Na sústredení odohrá aktuálny líder najvyššej českej súťaže dve prípravné stretnutia, s Hannoverom 96 a Legiou Varšava. 

 

"Fáza obnovy a zvyšovania kondície má v našich plánoch približne tri týždne, takže bude pokračovať aj v rámci tureckého pobytu. Čaká na nás sústredenie zamerané na fyzickú pripravenosť i hernú stránku. Odohráme dva zápasy proti veľmi silným súperom. Pôjdeme do nich z plnej tréningovej záťaže, no pristúpime k nim s plnou vážnosťou," vysvetlil pre iDnes.cz tréner Miroslav Koubek. 

 

Viktoria dosiaľ v zimnej príprave odohrala dva duely proti tímom z nižších českých súťaží, zhodnými výsledkami 3:1 zdolala Tachov aj Domažlice. V Turecku budú Plzenčania do 26. januára. Začiatkom februára vyrazia na druhé zahraničné sústredenie do Španielska. Jarnú časť Synot ligy 2014/2015 začnú predposledný februárový víkend doma proti Českým Budějoviciam. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies