Plzeň musí proti Razgradu zmazať manko, Hubník: Bude to šichta

NETKY.SK • 22 August 2016, 12:49 • 2 min
Plzeň musí proti Razgradu zmazať manko, Hubník: Bude to šichta

PLZEŇ - V utorok a v stredu sa rozhodne o posledných desiatich účastníkoch skupinovej fázy prestížnej futbalovej Ligy majstrov 2016/2017. V náročnej pozícii je český šampión Viktoria Plzeň so slovenským trénerom Romanom Pivarníkom a početnou enklávou Matúš Kozáčik, Patrik Hrošovský, Jakub Hromada, Michal Ďuriš a Marek Bakoš.

slovakia

left justify in out

V úvodnom zápase play off totiž prehrala na pôde bulharského majstra Ludogorec Razgrad 0:2 a musí doháňať manko. "Viktoriánom" nevyšla domáca generálka na odvetu, so Zlínom prehrali 0:2. "Snáď nás tá prehra posilní. Čaká nás riadna šichta a budeme potrebovať pomoc našich verných fanúšikov. Pre celý tím je veľmi príjemné, keď nám priaznivci fandia aj po nevydarenom stretnutí. Patrí im za to veľká vďaka a dúfam, že proti Razgradu ich nesklameme," povedal pre oficiálnu klubovú stránku kapitán Plzne Roman Hubník.

 

V tejto fáze súťaže už do hry vstúpili aj kontinentálne veľkokluby. Účasť medzi európskou smotánkou má už prakticky istú Manchester City na lavičke s Pepom Guardiolom. "Citizens" pred týždňom v Bukurešti deklasovali Steau 5:0 a odveta na Etihad Stadium by mala byť už iba formalitou. Šlágrom bude duel medzi AS Rím a FC Porto, v úvodnom súboji sa zrodila remíza 1:1. Dánsky majster FC Kodaň so slovenským stredopoliarom Jánom Gregušom sa predstaví na pôde cyperského APOEL-u Nikózia, doma zvíťazil 1:0. Blízko k postupu je bundesligová Borussia Mönchengladbach v kádri so slovenským mládežníckym reprezentantom Lászlóm Bénesom. Na ihrisku Young Boys Bern triumfovala 3:1.

 

odvetné zápasy play off LM 2016/2017, všetky výkopy 20.45 SELČ:

utorok 23. augusta:

majstrovská vetva:

Viktoria Plzeň - Ludogorec Razgrad /prvý zápas 0:2/

Legia Varšava - Dundalk FC /2:0/

Hapoel Beer Sheva - Celtic Glasgow /2:5/

 

nemajstrovská vetva

AS Monaco - FC Villarreal /2:1/

AS Rím - FC Porto /1:1/

 

streda 24. augusta:

majstrovská vetva:

APOEL Nikózia - FC Kodaň /0:1/

FC Salzburg - Dinamo Záhreb /1:1/

 

nemajstrovská vetva

Borussia Mönchengladbach - Young Boys Bern /prvý zápas 3:1/

FK Rostov - Ajax Amsterdam /1:1/

Manchester City - Steaua Bukurešť /5:0/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies