Plzeň je v päťbodovom trháku pred Spartou

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 10:16 • 2 min
Plzeň je v päťbodovom trháku pred Spartou

PLZEŇ - Futbalisti Plzne majú na čele tabuľky najvyššej českej súťaže 2014/2015 pred majstrovskou Spartou Praha už päťbodový náskok. Viktoria v dohrávanom stretnutí 19. kola Synot ligy s Matúšom Kozáčikom v bránke a Patrikom Hrošovským v poli zdolala Slaviu Praha 1:0, keď ju "vykúpil" až striedajúci útočník Jan Holenda v 72. minúte.

slovakia

left justify in out

"Videli sme naše zaslúžené víťazstvo. Mali sme vysokú kontrolu nad stretnutím a jediné manko, ktoré vidím, je to naše obligátne - mali sme dať viac gólov. Zahodili sme tri dobré gólové šance zblízka. Museli sme dobývať veľmi kompaktný obranný val Slavie, ktorá prišla s taktikou hlbokého bloku. Napokon sa nám podarilo streliť gól hráčom, ktorý tam šiel za tým účelom," rekapituloval stretnutie na klubovom webe tréner Plzne Miroslav Koubek.

 

Päťbodový "minitrhák" desať kôl pred koncom ligy môže Viktoria navýšiť už v najbližšom dueli proti poslednému Libercu, keďže doma vyhrala všetkých deväť doterajších zápasov. "Stále sme v dvoch tretinách súťaže. Máme minibrejk, ktorý je dôležitý, ale zďaleka nie rozhodujúci. Každý vie počítať, je to jednoduchá matematika. Stále platí, že my sa sústredíme na každé nasledujúce stretnutie, ktoré je vždy najdôležitejšie," zdôraznil Miroslav Koubek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies