Plzeň blízko k českému titulu, môže rozhodnúť v nedeľu

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 10:01 • 2 min
Plzeň blízko k českému titulu, môže rozhodnúť v nedeľu

PRAHA - Po porcii stredajších stretnutí 28. kola najvyššej českej súťaže Gambrinus ligy 2012/2013 sú hráči FK Viktoria Plzeň po zaváhaní Sparty Praha blízko k zisku majstrovského titulu. Zverenci trénera Pavla Vrbu zvíťazili na ihrisku Sigmy Olomouc 1:0, zatiaľ čo "rudí" prehrali v Brne 2:3.

slovakia

left justify in out

Plzeň v kádri aj so štvoricou Slovákov Matúšom Kozáčikom, Mariánom Čišovským, Marekom Bakošom a Michalom Ďurišom má na čele tabuľky dve kolá pred koncom päťbodový náskok pred Spartou a ligový primát by mohla potvrdiť už v nedeľu doma proti Libercu. "Je to luxusná pozícia, ale na druhej strane vieme, že Liberec je momentálne najlepším tímom jarnej časti, má vynikajúcu formu a hrá o Európsku ligu, takže nás čaká v nedeľu ťažký zápas. Nechceme nič podceniť," cituje Vrbu štvrtkové vydanie denníka Sport. 

Kouč Sparťanov Víťezslav Lavička uznal, že jeho mužstvo má už len minimálne šance na titul. "Je to pre nás veľká komplikácia. Ešte ale existuje nádej a budeme sa o ňu biť. Nesplnili sme svoju úlohu a bude to mať následky. Za stavu 0:3 to už bolo zložité. Hrali sme vabank, ale prišlo vylúčenie Davida Lafatu," uviedol Lavička.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona