Plyšáky budú hádzať na ľad v Poprade, Martine i Nitre

NETKY.SK • 2 December 2014, 16:41 • 2 min
Plyšáky budú hádzať na ľad v Poprade, Martine i Nitre

NITRA/KOŠICE/MARTIN - Viaceré zápasy počas tohto a budúceho týždňa v hokejovej Tipsport extralige budú mať charitatívny podtext. Plyšové hračky budú hádzať počas prestávok na ľad v Poprade, Martine i Nitre.

slovakia

left justify in out

V Poprade sa akcia stala už tradíciou, tento rok bude tretíkrát. Podujatie "Vyčarujme deťom vianočný úsmev" sa tentoraz uskutoční v nedeľu 14. decembra počas stretnutia s Košicami. Fanúšikovia budú môcť deťom venovať plyšové hračky hodením na ľadovú plochu po skončení prvej tretiny. "Vyzbierané hračky putujú predovšetkým do ručičiek chorých detí, ktoré trávia najkrajšie sviatky roka zatvorené v nemocničných priestoroch. Minulý rok sa podarilo vyzbierať až 32 vriec plných plyšákov, rok predtým ich bolo 25," uvádza sa v správe na webe HK Poprad. 

 

V Nitre sa akcia uskutoční v piatok 5. decembra o 17.00 h dve minúty pred začiatkom súboja so Žilinou. Hračky hodia fanúšikovia na ľad, keď hokejisti oboch tímov nastúpia na pozdrav na modrej čiare. 

 

Plyšobranie pripravili na nedeľu 7. decembra aj v Martine, kde MHC Mountfield privíta Skalicu. Akcia sa uskutoční po skončení druhej tretiny, fanúšikovia môžu pri vstupoch na štadión odovzdať dobrovoľníkom aj sladké prekvapenia pre deti z Turca.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona