Pľuščenko začal trénovať, nie je vylúčený návrat

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 09:14 • 2 min
Pľuščenko začal trénovať, nie je vylúčený návrat

PETROHRAD - Dvojnásobný olympijský víťaz v krasokorčuľovaní Jevgenij Pľuščenko je späť v tréningovom procese a nie je vylúčený ani jeho návrat na súťažný ľad.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Rus nenastúpil na krátky program na zimných olympijských hrách vo februári v Soči, keďže sa mu obnovili dlhotrvajúce problémy s chrbtom. Po zranení oznámil koniec kariéry s dôvetkom, že ak by mu to telo dovolilo, možno by ju obnovil v budúcnosti. Pár dní predtým pomohol Rusku k zlatu v súťaži družstiev. Pľuščenko vyhral na ZOH aj súťaž jednotlivcov v roku 2006 v Turíne.

 

Hviezda svetového ľadu sa po ZOH 2014 podrobila operácii chrbta a od štvrtka začala opäť trénovať. "Pľuščenko na ľade začínal od nuly. Jeho prioritou je korčuľovať v nadchádzajúcich exhibíciách. Uvidíme, ako mu to pôjde, a až potom budeme môcť hovoriť aj o súťažení," povedal pre AP agent krasokorčuliara Ari Zakarian. Podľa ruskej agentúry R-Sport na štvrtkovom tréningu v Petrohrade predviedol Pľuščenko niekoľko jednoduchých skokov a vyskúšal si aj niektoré ďalšie nenáročné prvky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies