Plesník prvýkrát od škandálu prehovoril: Najviac bol sklamaný zo svojich kolegov

NETKY.SK • 23 Február 2015, 15:44 • 2 min
Plesník prvýkrát od škandálu prehovoril: Najviac bol sklamaný zo svojich kolegov

BRATISLAVA – Po troch týždňoch prehovoril! Známy športový komentátor Ján Plesník, ktorý sa po opileckom škandále po 34 rokoch rozhodol dať výpoveď z verejnoprávnej RTVS, prehovoril v talkšou Evity Urbaníkovej na Rádiu Expres. Vinu prekvapivo hádzal aj na svojich kolegov.

slovakia

left justify in out

"Vyše štyroch rokov som vôbec nepil. Bola to skratová situácia. Sám som si nevedel vysvetliť, čo sa stalo, pretože som nikdy predtým také niečo neurobil,“ kajal sa Plesník v rádiu. Po skončení zápasu mu údajne namerali 1,5 promile alkoholu v krvi.

 

Plesníka najviac mrzela nečinnosť jeho kolegov, ktorí mu nezabránili posadiť sa pred mikrofón. "Riaditeľ RTVS Václav Mika či Marcel Merčiak to tiež nechápali. Mali to riešiť okamžite a neprerástlo by to až do takého rozmeru. Ale zas nebola by až taká zábava na Slovensku. Stalo sa, čo sa stalo. Ja som to v plnej miere zobral na seba. Človek by v takej situácii mal byť rovný, nemal by byť krivák a vyhovárať alebo klamať. Moji spolupracovníci mohli tomu určite zabrániť," sklamane povedal Plesník.

 

O svoju budúcnosť na známy moderátor neobáva a údajne dostal pracovnú ponuku od dvoch televízií. "V živote sa človek dopustí sem-tam aj chyby. Každý robí chyby, ale iba hlupák pri nich ostáva. Ja verím, že už taký hlupák nebudem. Niektorým ľudom by nestačili ani dva-tri životy, čo som ja absolvoval. Bol som na desiatich olympiádach, komentoval som majstrovstvá sveta v boxe. S úsmevom na tvári pôjdem ďalej a verím, že sa zapojím do pracovného procesu, tak aby som prinášal mne aj mojim fanúšikom radosť."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies