Plénum ÚS schválilo náhodné elektronické prideľovanie spisov

NETKY.SK • 21 December 2015, 13:32 • 2 min
Plénum ÚS schválilo náhodné elektronické prideľovanie spisov

KOŠICE – Plénum Ústavného súdu (ÚS) SR schválilo náhodné elektronické prideľovanie spisov. Ako informovala pracovníčka oddelenia komunikácie tlačového odboru ÚS SR Martina Demčáková, ústavný súd na neverejnom zasadnutí pléna uznesením schválil technické a programové prostriedky náhodného elektronického prideľovania spisov.

slovakia

left justify in out

Elektronické náhodné prideľovanie spisov sa začne využívať odo dňa nadobudnutia účinnosti prílohy k Rozvrhu práce Ústavného súdu Slovenskej republiky na rok 2016, ktorá nadobudne účinnosť 1. marca 2016.

 

V prílohe budú upravené podrobnejšie organizačné a technické podmienky používania týchto technických a programových prostriedkov. Ako uviedla Demčáková, tieto prostriedky boli implementované do informačného systému ústavného súdu v rámci realizácie projektu Elektronizácia služieb ústavného súdu pre účely prideľovania návrhov sudcom spravodajcom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies