Plážový volejbal: O slovenský titul v Košiciach aj Dubovcová s Nestarcovou

NETKY.SK • 15 August 2014, 08:51 • 2 min
Plážový volejbal: O slovenský titul v Košiciach aj Dubovcová s Nestarcovou

BRATISLAVA - Slovenská špička na čele s úspešnými reprezentantkami Natáliou Dubovcovou a Dominikou Nestarcovou zabojuje cez víkend v Košiciach o domáce tituly na finálovom turnaji majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale.

slovakia

left justify in out

Východoslovenská metropola je dejiskom finále druhýkrát v histórii. Tento rok sa celý turnaj odohrá na pláži v košickom Beach Clube. Na finálový turnaj "SUPTel Cup" sa kvalifikovalo najlepších 12 mužských a 12 ženských dvojíc. Spestrením bude zápas osobností slovenského športu, ktorý sa odohrá v nedeľu pred finálovými zápasmi, informovala oficiálna stránka Slovenskej volejbalovej federácie (SVF).

 

V mužskej kategórii bude už o svoj siedmy titul bojovať Peter Varga s novým spoluhráčom Filipom Palgutom, keďže po minuloročnom triumfe jeho skúsený spoluhráč Richard Nemec ukončil beachvolejbalovú kariéru. Obhajobu sa im budú snažiť skomplikovať úradujúci vicemajstri a reprezentanti Slovenska na akademických majstrovstvách sveta Ján Namešanský a Michal Hovorka i víťazi A-turnaja v Žiline Igor Kollár s Matejom Hukelom.

 

Medzi ženami sú jasnými favoritkami Dubovcová s Nestarcovou. Momentálne sú 15. vo svetovom rebríčku a v tejto sezóne získali už tri bronzové medaily na turnajoch svetovej a európskej série. Konkurentkami im budú víťazky turnajov série "A" v Rimavskej Sobote Silvia Poszmiková a Lucia Michalovičová, víťazky "A" turnaja v Senci Lucia Behúnová a Zuzana Snopková, vlaňajšie vicemajsterky Andrea Kršková a Romana Jurenková, či skúsené dvojice Danica Repáková s Valériou Budaiovou a Tina Turnerová s Gabrielou Tomášekovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies