Beach Handball Tour 2017 vyvrcholí na Slnečných jazerách

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 14:57 • 2 min
Beach Handball Tour 2017 vyvrcholí na Slnečných jazerách

BRATISLAVA - Slovenská séria Beach Handball Tour 2017 má za sebou dve z troch podujatí. Po Beach Handball Štrkovec v Areáli hier Radosť na Štrkovci v Bratislave a Hummel Beach Handball 2017 v priestoroch Aqua arény v Šamoríne-Čilistove vyvrcholí počas víkendu 30. 6. - 2. 7. na seneckých Slnečných jazerách - juh, kde sa uskutoční Senec Beach Handball 2017.

slovakia

left justify in out

Šestnásty ročník medzinárodného turnaja Hummel Beach Handball, ktorý je súčasťou European Beach Hanball Tour už od jej vzniku, bol uplynulý víkend zároveň otvorenými majstrovstvami Slovenska v plážovej hádzanej. Prvé priečky si v konkurencii 4 mužských a 8 ženských tímov vybojovali hráči zo zoskupenia Langoše a hráčky družstva SC Senec - Cannabis Energy Drink, ktorým zároveň patria tituly národných šampiónov v rámci 19. M-SR mužov a 16. M-SR žien. Triumfy z lanských národných majstrovstiev v Senci neobhájili Kanonierky (3.) a Mýtnickí vlci (tentoraz neštartovali).

Na čele poradia BHT 2017 po dvoch turnajoch sú plážoví hádzanári tímu Balons Gang a hádzanárky vystupujúce pod názvom Holky z citrusie. Celkovým víťazom BHT sa stane družstvo, ktoré získa na troch turnajoch najviac bodov. V prípade rovnosti bodov rozhodne lepšie umiestnenie v Senci.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies