Play off MS: Česi privítajú v Prahe Fínov o 20.15, Rusi o 19.15

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 09:35 • 2 min
Play off MS: Česi privítajú v Prahe Fínov o 20.15, Rusi o 19.15

PRAHA - Hokejisti domáceho Česka privítajú vo štvrťfinále MS v pražskej O2 aréne Fínov. V základnej A-skupine skončili síce až tretí, ale ako organizujúca krajina majú právo zostať na play off v hlavnom dejisku, kde sa potom odohrá kompletný program od semifinále.

slovakia

left justify in out

Znevýhodnení sú Švédi, ktorí rozložení dva týždne v Prahe, musia odcestovať za Rusmi na štvrťfinále do Ostravy, hoci skončili pred Rusmi druhí. Ostatné pravidlá dvojičiek vo vyraďovačke sa už odvádzajú od poradia v krížovom systéme, takže obaja zámorskí víťazi základných vetiev privítajú vo svojich táboroch outsiderov druhej fázy - Kanada v Prahe Bielorusov a USA v Ostrave Švajčiarov.

 

O pridelení plánovaných časov štyroch štvrtkových duelov rozhodol v utorok hneď po zápasoch direktoriát turnaja. Ten odklepol Česku domácu výhodu výberu a tak sa o 20.15 bude hrať ČR - Fínsko, tým pádom Kanada s Bieloruskom o 16.15. Duely v Ostrave sa hrajú takmer paralelne s hodinovým predstihom, najprv Američania so Švajčiarmi, potom Švédiu s Rusmi.

 

České médiá uviedli, že ak domáci tím uspeje, bude hrať v sobotňajšom semifinále v skoršom termíne o 15.15. Ak nie, tak sa tam bude hrať dvojica, v ktorej sa ocitne semifinalista s najlepšou bilanciou po základnej fáze.

 

Štvrťfinálové dvojice (hrá sa vo štvrtok 14. mája):

15.15 USA - Švajčiarsko /Ostrava/

16.15 Kanada - Bielorusko /Praha/

19.15 Švédsko - Rusko /Ostrava/

20.15 Fínsko - Česko /Praha/

 

Semifinále (sobota 16. mája)

15.15 a 19.15, /oba Praha/

Kanada/Bielorusko - Fínsko/ČR

USA/Švajčiarsko - Švédsko/Rusko

 

Finále (nedeľa 17. mája):

16.15 o 3. miesto /Praha/

20.15 finále /Praha/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies