Plavčan: Akčný plán pre R.Sobotu obsahuje významné projekty v oblasti školstva

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 16:13 • 2 min
Plavčan: Akčný plán pre R.Sobotu obsahuje významné projekty v oblasti školstva

RIMAVSKÁ SOBOTA – Akčný plán rozvoja okresu Rimavská Sobota obsahuje niekoľko významných projektov, ktoré majú súvislosť s miestnym školstvom. TASR to povedal minister školstva, vedy, výskumu a športu Peter Plavčan (nominant SNS) počas dnešnej návštevy Strednej odbornej školy technickej a agropotravinárskej (SOŠTA) v Rimavskej Sobote.

slovakia

left justify in out

„Ide napríklad o stredisko praktického vyučovania, kde by deti a mládež zo sociálne znevýhodneného prostredia získali základné zručnosti v niektorých remeslách, aby mohli mať nové pracovné návyky a zaradili by sa medzi pracujúcich ľudí,“ priblížil Plavčan časť akčného plánu zameranú na regionálne školstvo.

 

Počas návštevy SOŠTA sa minister ďalej stretol s riaditeľmi a predstaviteľmi viacerých stredných škôl z Rimavskej Soboty. „Obsahom tohto dnešného stretnutia bolo povedať si o základných problémoch v školách, ktoré sa týkajú učebných pomôcok, prípadne materiálneho vybavenia a aké sú možnosti zlepšenia,“ zakončil Plavčan.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies