Plávanie Phelps zaplával najlepší výkon roka na 200 m motýlik

NETKY.SK • 8 August 2015, 12:22 • 2 min
Plávanie Phelps zaplával najlepší výkon roka na 200 m motýlik

SAN ANTONIO - Najúspešnejší olympionik všetkých čias Michael Phelps napriek neúčasti na prebiehajúcich MS poslal svojim konkurentom odkaz z domáceho šampionátu v San Antoniu. Na US Nationals zaplával v piatok najlepší výkon roka na 200 m motýlik.

slovakia

left justify in out

Dosiahnutý čas 1:52,94 by mu na MS v Kazani presvedčivo stačil na zlato, v stredu ho získal Maďar Lászlo Cseh výkonom 1:53,48. Phelps sa na svetovom šampionáte nemohol predstaviť pre dištanc od domácej plaveckej federácie za vlaňajšiu opakovanú jazdu pod vplyvom alkoholu.

 

Phelps v San Antoniu potvrdil, že sa naplno pripravuje na budúcoročné OH v Riu de Janeiro, kde chce rozšíriť svoju rekordnú zbierku 18 olympijských titulov. Tento týždeň dal verejný sľub, že nebude piť alkohol až do konca budúcoročnej olympiády. Informovala agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies