Platini sa odvolá proti 8-ročnému trestu: Chcú ma odstrániť zo sveta futbalu

NETKY.SK • 21 December 2015, 15:02 • 2 min
Platini sa odvolá proti 8-ročnému trestu: Chcú ma odstrániť zo sveta futbalu

PARÍŽ - Potrestaný prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Michel Platini sa odvolá na Športovom arbitrážnom súde (CAS) v Lausanne proti osemročnému dištancu z prostredia futbalu od etickej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

slovakia

left justify in out

"Je to totálny výsmech. Všetko bolo dopredu naplánované orgánmi, ktoré dobre poznám. Chceli pošpiniť moje meno. Môj osud bol spečatený už pred vypočúvaním 18. decembra. Rozhodnutie je len úbohým manévrom v snahe zakryť skutočný úmysel odstrániť ma zo sveta futbalu," povedal 60-ročný Francúz.


Platini, ktorý je aj jedným z viceprezidentov FIFA, spolu s odvolaním sa na CAS podá aj trestné oznámenie na civilný súd v záujme uhradenia škôd, ktoré utrpel od začiatku celého procesu. "Správal som sa vždy bezchybne, moje svedomie je čisté," dodal rodák z mestečka Joeuf.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies