Platini budúci rok zrejme nebude kandidovať na šéfa FIFA

NETKY.SK • 25 Máj 2014, 15:08 • 2 min
Platini budúci rok zrejme nebude kandidovať na šéfa FIFA

LISABON - Bývalý a čestný prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Lennart Johansson si myslí, že francúzsky terajší šéf spomenutej organizácie Michel Platini pravdepodobne nebude protikandidátom Seppa Blattera v budúcoročných voľbách na post najvyššieho predstaviteľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatosemročný Švajčiar Blatter budúci mesiac v Brazílii požiada 209 členských štátov FIFA o podporu v uchádzaní sa o znovuzvolenie do funkcie a súčasne piaty mandát po sebe. "Platini do toho jedného dňa pôjde, ale nie teraz," vyjadril sa Johansson, ktorý verí, že jeho nástupca si užíva aktuálnu pozíciu.

 

Bývalý výborný francúzsky reprezentant Platini vyhlásil, že koncom tohto roka bude záležitosť konzultovať s 54 členmi UEFA predtým, ako oznámi svoje ďalšie plány. Uzávierka prihlášok kandidátov na prezidenta FIFA je v januári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies