Platila vopred za pôžičku, ktorú nedostala, prišla o tisícky

NETKY.SK • 9 Október 2015, 11:04 • 2 min
Platila vopred za pôžičku, ktorú nedostala, prišla o tisícky

LEVICE - Chcela získať pôžičku, namiesto toho 60-ročná žena iba platila splátky za úver, ktorý nedostala. Prišla o viac ako tritisíc eur, prípad polícia vyšetruje ako podvod.

slovakia

left justify in out

Žena zareagovala na inzerát v novinách o poskytnutí pôžičky. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, žiadala 7 000 eur a za prvú splátku poslala 125 eur na účet, peniaze však nedostala, no napriek tomu opakovane platila splátky, ktoré od nej žiadali v rôznych výškach. Na účet spoločnosti poslala peniaze až 75-krát a za pôžičku, ktorú ani nedostala, zaplatila 3 361 eur. Polícia znovu upozorňuje ľudí, aby sa nenechali nalákať na pôžičky prostredníctvom inzerátov. Žiadna seriózna spoločnosť pri vybavovaní úveru nepýta peniaze od klienta vopred, upozornila Bruchterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies