Platí štátny Tipos Cynickú obludu?!

NETKY.SK • 17 December 2014, 09:00 • 2 min
Platí štátny Tipos Cynickú obludu?!

BRATISLAVA - Zakladateľ známeho portálu Cynická obluda Rado Ondřejíček pracuje aj pre reklamnú agentúru Jandl. Tá má podľa denníka Nový čas zmluvu so štátnou spoločnosťou Tipos za 5,7 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Agentúra Jandl poskytuje Tiposu komunikačno-marketingovú stratégiu. Ondřejíček sa pritom prostredníctvom portálu Cynická obluda výrazne kriticky vyjadruje k súčasnej vláde.

 

Ondřejíček sa však pre denník nevyjadril, či nepovažuje za pokrytecké kritizovať vládu a pritom spolupracovať s agentúrou Jandl. Zakladateľ Cynickej obludy iba skonštatoval, že nie je zamestnancom agentúry Jandl a nemá dôvod o tom hovoriť a denník odkázal na reklamnú agentúru.

 

Cynická obluda si zobrala na paškál aj samotnú bločkovú lotériu

 

img

 

Neskôr v statuse na facebooku dodal, že si nevyberal, pre akých klientov bude pracovať, keďže bol radovým zamestnancom v pozícii stredného manažmentu.

 

 

 

 

 

Ďalším z ľudí pracujúcich na zákazkách pre Tipos, ktoré zastrešuje agentúra Jandl, je aj spisovateľ a bloger Samo Marec. Stojí napríklad za reklamou Národnej bločkovej lotérie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies