Plastický chirurg si spravil zo svojich dcér sexbomby!

NETKY.SK • 13 December 2013, 10:24 • 2 min
Plastický chirurg si spravil zo svojich dcér sexbomby!

LOS ANGELES – Mnohí rodičia sa chvália svojimi deťmi. Radi ukazujú ich úspechy a niektorí sú pyšní aj na fyzickú krásu svojich detí. Jeden kalifornský plastický chirurg však zašiel troška priďaleko!

slovakia

left justify in out

Plastický chirurg Michael Niccole, ktorý si spolu s manželkou adoptoval dve deti Charm (25) a Brittani (25) ich umelo skrášľuje už od ich desiatich rokov. Pod skalpelom na klinike svojho otca boli za pätnásť rokov už mnohokrát.

Botox do tváre, zväčšenie pŕs, úprava nosa a mnoho ďalších úprav. Michael Niccole si zo svojich adoptívnych dcér spravil chodiacu reklamu. Ich mama nie je operáciami nadšená, ale ich otec je na svoje dcéry pyšný. „Žijú vo svete plastickej chirurgie už niekoľko rokov a obidve chápu, že je dôležité, aby vyzerali dobre a udržovali sa krásne,“ prezradil Niccole.

Charm a Brittani predsa žijú v Kalifornii, kde je krása veľmi dôležitá. „Tu je plastická chirurgia úplne normálna súčasť každodenného života. Keď mi otec zväčšil prsia, všetci moji priatelia mi začali hovoriť ako dobre vyzerám,“ povedala Niccolova dcéra Charm.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona