Plánujú nakrútiť snímku o ženskej hrdinke zo sveta Spidermana

NETKY.SK • 5 August 2014, 17:40 • 2 min
Plánujú nakrútiť snímku o ženskej hrdinke zo sveta Spidermana

USA - Americké spoločnosti Sony Pictures a Marvel Studios plánujú nakrútiť film o jednej zo ženských postáv, ktoré sa objavili vo svete komiksového hrdinu Spidermana.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline.com, ktorý tiež upozornil, že hlavnou postavou môže byť Silver Sable, Black Cat, Stunner alebo Firestar. Nevylučujú ani príbeh o jednej z hrdiniek označovaných ako Spiderwoman. Na scenári snímky údajne pracuje Lisa Joy, pričom o produkciu sa majú postarať Avi Arad a Matt Tolmach. Snímka by mala mať premiéru v roku 2017.

 

Prvú snímku o Spidermanovi spoločností Sony Pictures a Marvel Studios uviedli v roku 2002 s Tobeym Maguirom v úlohe pavúčieho muža. Po nej nasledovali dve pokračovania (2004, 2007). O réžiu všetkých troch snímok sa postaral Sam Raimi. Filmy zaznamenali obrovský komerčný úspech, keď na celom svete zarobili spolu približne 2,5 miliardy dolárov. Následne sa predstavitelia Sony a Marvel rozhodli nenakrútiť štvrtého Spidermana, ale vytvoriť reboot série. Amazing Spider-Man (2012) sa vracia k zrodu superhrdinu a ukazuje, ako pohryznutie geneticky modifikovaným pavúkom zmení schopnosti tínedžera Petera Parkera v podaní Andrewa Garfielda. Jeho stredoškolskú lásku Gwen Stacy si zahrala Emma Stone. Pokračovanie série malo premiéru v tomto roku a jej tretiu časť uvedú v roku 2018. Okrem toho obe spoločnosti chystajú filmové spracovanie jedného z príbehov o skupine zloduchov zo sveta Spidermana. Snímka Sinister Six má mať premiéru 11. novembra 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona