Plánujete investovať do obnoviteľných zdrojov energie? Predstavíme vám firmu, ktorá má tie najlepšie predpoklady zastrešiť váš projekt

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 16:43 • 2 min
Plánujete investovať do obnoviteľných zdrojov energie? Predstavíme vám firmu, ktorá má tie najlepšie predpoklady zastrešiť váš projekt

BRATISLAVA – Spoločnosť Martian Logic, ktorá má na Slovensku najlepšie referencie pochádzajúce od spokojných zákazníkov nielen na slovenskom trhu ale aj v zahraničí a má dlhoročnú tradíciu vám zastreší celý projekt a navyše poradí, ktoré z riešení a vyhotovení zariadení je pre vašu domácnosť tou najvhodnejšou.

slovakia

left justify in out

Aparát spĺňajú všetky technické podmienky a sú registrované v zozname oprávnených zariadení, na ktoré bude možné čerpať podporu v rámci národného projektu, čo je veľmi dôležité pre bezproblémové využívanie a čerpanie energie v danej domácnosťou.  

 

Martian Logic je firma, ktorá sa už dlhodobo venuje všetkým segmentom pri získavaní obnoviteľných zdrojov energie. Ponúkané služby Martian Logic, s ktorými sa zaručene stretnete sú: projektovanie, inštalácia, administratíva a servis. Spoločnosť je zárukou dobrej kvality, profesionálneho a osobitého prístupu zamestnancov až k zaručenej spokojnosti klienta. 

 

V prvej fáze investovania sa stretnete s projektovaním, kedy vám pracovníci navrhnú a zrealizujú váš projekt malej fotovoltickej elektrárne na váš dom na kľúč. Vypracujú cenovú ponuku a dĺžku návratnosti s prihliadnutím na požiadavky každého jedného klienta individuálne.

 

V druhej fáze prichádza inštalácia naprojektovaného zariadenia. Dlhoročné skúsenosti a množstvo nainštalovaných projektov po celej Európe hovoria o skúsenom tíme. Spoločnosť kladie dôraz na kvalitu, overené a spoľahlivé produkty, ktoré optimalizujú výkon a spotrebu energie.

 

Tretia fáza zahŕňa celú administratívu spojenú s cenovou ponukou až po zaevidovanie a pripojenie zariadenia do siete. Milé pracovníčky vám ochotne poradia a pomôžu so žiadosťou na získanie štátnej dotácie.

 

A poslednou zároveň veľmi dôležitou štvrtou fázou je servis na všetky dodané výrobky a montáže, na ktoré Martian Logic garantuje záručný a pozáručný servis. Dĺžku záruky si klient môže nastaviť podľa vlastných požiadaviek a predstáv. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies