Plánovaný pochod vedcov SAV dnes môže obmedziť dopravu

NETKY.SK • 26 November 2014, 11:37 • 2 min
Plánovaný pochod vedcov SAV dnes môže obmedziť dopravu

BRATISLAVA - Plánovaný pochod vedcov Slovenskej akadémie vied (SAV) v Bratislave môže dnes v uliciach obmedziť mestskú hromadnú dopravu.

slovakia

left justify in out

Pochod sa začne o 13:30 pred Predsedníctvom SAV a vedci plánujú ísť k budove Úradu vlády SR, k Prezidentskému palácu a k budove Národnej rady SR. Dopravný podnik Bratislava upozorňuje, že zhromaždenie môže spôsobiť obmedzenia vo verejnej doprave. Situáciu budú sledovať na dispečingu DPB a v prípade potreby budú odkláňať vozidlá MHD na zablokovaných cestách.

 

Ako informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke, pochod sa začne na Štefánikovej ulici pred budovou SAV a sprievod bude pokračovať po Pražskej, Šancovej, Štefanovičovej cez Námestie slobody, Banskobystrickú, Hodžovo námestie a cez Palisády na Zámockú ulicu. "V závislosti od počtu účastníkov a aktuálnej situácie je pravdepodobné, že komunikácie polícia krátkodobo uzavrie z dôvodu zaistenia bezpečnosti účastníkov pochodu. DPB spraví všetko pre to, aby mohol zaistiť premávku dotknutých liniek náhradnými trasami," píše sa na internetovej stránke DPB s tým, že bratislavský dopravca bude o prípadných odklonoch MHD a obmedzeniach informovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies