Plandora o rozhovoroch s Pálffym: Musím byť trpezlivý

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 15:17 • 2 min
Plandora o rozhovoroch s Pálffym: Musím byť trpezlivý

BRATISLAVA - V súvislosti s možným návratom slovenského hokejistu Žigmunda Pálffyho na súťažný ľad v extraligovej Nitre nenastal od konca mája žiadny posun.

slovakia

left justify in out

V utorok o tom informoval riaditeľ HK Nitra Ján Plandora. "Je to jedna z vecí, ktorou by sme sa chceli ešte niekam posunúť. Príchod Žiga Pálffyho a jeho spolupráca v jednom útoku s Jozefom Stümpelom by boli v histórii extraligy asi najväčším návratom," prezradil šéf nitrianskeho hokeja. Štyridsaťdvaročná hviezda svetových ľadových plôch v predchádzajúcej sezóne nikde nehrala, v ročníku 2012/2013 pôsobil Pálffy v rodnej Skalici. Zaujímavosťou je, že majster sveta z Göteborgu 2002 práve v meste pod Zoborom začínal seniorskú hokejovú kariéru. "Robíme pre to všetko, no Žigo má svoje priority. Niekoľkokrát sme sa stretli, ale k záveru sme ešte nedospeli. Nemôžem na neho tlačiť, musím byť trpezlivý," doplnil Plandora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona