Plán Tottenhamu: Ramirez! Ak sa Van der Vaart rozhodne prestúpiť do Schalke

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 15:27 • 2 min
Plán Tottenhamu: Ramirez! Ak sa Van der Vaart rozhodne prestúpiť do Schalke

Plán Tottenhamu Ramirez! Ak sa Van der Vaart rozhodne prestúpiť do Schalke - Futbal LONDÝN - Tottenham by prejavil záujem o Uruguajčana Gastona Ramíreza, ak sa Rafael van der Vaart rozhodne prestúpiť do nemeckého Schalke.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham by prejavil záujem o Uruguajčana Gastona Ramíreza, ak sa Rafael van der Vaart rozhodne prestúpiť do nemeckého Schalke.

Holanďan Van der Vaart naznačil, že by rád trávil viac času so svojou ženou Sylviou, ktorá pracuje v Nemecku  pre nemenovanú televíznu stanicu.

Záložník Bologne, Ramírez, by bol pre Tottenham ideálnou náhradou, po dvoch pôsobivých sezónach v Serii A.
21-ročného hráča pozorne sleduje aj Liverpool, ale ešte sa len uvidí, ktorých hráčov sa rozhodne priviesť nový tréner Brendan Rodgers.

Správy v Taliansku spájali Ramíreza s Manchestrom City, ale Roberto Mancini tento týždeň odmietol akékoľvek špekulácie o prestupe.

Bologna je pripravená predať svojho hráča, za ktorého zaplatili necelé 3 milióny eur, keď ho pred dvoma rokmi kúpili z Peňarolu.
Teraz sa však cena hráča pohybuje v okolí €18 miliónov, keďže je ideálnym článkom medzi zálohou a útokom.

Inter Miláno má tiež veľký záujem, ale len pokiaľ sa im nepodarí získať Lucasa Mouru zo Sao Paulo, zatiaľ čo Neapol ho tiež má na svojom zozname možných náhrad za Ezequiela Lavezziho.

Ramírez, ktorý občas hráva ako druhý útočník, zaznamenal v posledných dvoch sezónach v Bologni 15 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies