Plakety zlatým z ME 1976 v prestávke duelu SR - Severné Írsko

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 16:04 • 2 min
Plakety zlatým z ME 1976 v prestávke duelu SR - Severné Írsko

BRATISLAVA - V generálke na blížiaci sa kontinentálny šampionát vo Francúzsku (10. 6. - 10. 7.) si slovenskí futbaloví reprezentanti v sobotu 4. júna od 20.45 h zmerajú sily v trnavskej City Arene s ďalším účastníkom majstrovstiev Európy Severným Írskom.

slovakia

left justify in out

V rámci tohto posledného medzištátneho zápasu pred odchodom na ME 2016 si Slovenský futbalový zväz (SFZ) a prítomní fanúšikovia na Štadióne Antona Malatinského oficiálne pripomenú aj 40. výročie zisku titulu majstra Európy mužstvom Československa - finálovým víťazstvom v Belehrade nad Nemeckou spolkovou republikou (2:2 po predĺžení, 5:3 v rozstrele z 11 m, pozn.).


Pri tejto príležitosti si priami aktéri finálového turnaja ME 1976 v Juhoslávii preberú pamätné plakety v polčasovej prestávke spomenutého zápasu Slovensko - Severné Írsko.

 

"Predtým absolvujú spoločný slávnostný obed s najvyššími predstaviteľmi SFZ a po jeho skončení budú Alexander Vencel, Ján Pivarník, Ladislav Jurkemik, Ján Švehlík, Karol Dobiaš, Anton Ondruš, František Štambachr, Pavol Biroš, Jozef Móder, Pavol Michalík, Dušan Herda, Dušan Galis a tréner Jozef Vengloš v čase cca od 17.50 do 18.50 h v trnavskom hoteli Holiday Inn k dispozícii médiám," informoval agentúru SITA manažér komunikácie a PR SFZ Juraj Čurný s tým, že záujemcovia z radov médií majú účasť potvrdiť na adrese peter.surin@futbalsfz.sk do štvrtka 2. júna do 15.00 h.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies