PL: Zouma si poriadne zavaril! Kopol do svojej mačky

NETKY.SK • 8 Február 2022, 11:50 • 2 min
PL: Zouma si poriadne zavaril! Kopol do svojej mačky

LONDÝN – Po hlúpom chovaní Masona Greenwooda sa previnil ďalší futbalista z anglickej Premier League. Francúzsky stopér Kurt Zouma si na nahranom videu urobil zo svojej mačky futbalovú loptu, za čo je Francúz momentálne stíhaný.

slovakia

left justify in out

Čo už im naozaj preplo?

 

Stopér West Hamu Londýn bol videný, ako napadol svoju mačku vo svojej dvojmiliónovej domácnosti. Na videu, ktoré natočil jeho brat, sa Kourt správa k svojmu milovanému maznáčikovi ako k nejakej hračke alebo predmetu. Zouma opakovane fackuje svoju mačku, dokonca do nej aj kopne a nakoniec v momente, ako sa mačka snaží utiecť, tak po nej hodí svoje topánky. 

 

Zouma si zrejme svoje nepochopiteľné počínanie uvedomil a okamžite sa na druhý deň ospravedlnil. „Chcem sa ospravedlniť za moje skutky. Tu neexistujú žiadne výhovorky za moje správanie, ktoré naozaj ľutujem."

Klub West Ham United sa k tejto situácii vyjadril a povedal, že si to so Zoumom vyrieša interne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies