PL: Wolves vyhrali na Old Trafford prvýkrát od roku 1980

NETKY.SK • 4 Január 2022, 10:19 • 2 min
PL: Wolves vyhrali na Old Trafford prvýkrát od roku 1980

MANCHESTER – Šokujúci výsledok sa zrodil na Old Trafford. Červení diabli prekvapivo nestačili na Wolverhampton Wanderers, ktorý predviedol výborný výkon a vlci zvíťazili 1:0.

slovakia

left justify in out

Wolves vyhrali na Old Trafford po 42 rokoch!

 

Vlci prišli na Old Trafford perfektne pripravení, hrali ofenzívny futbal a víťazstvo si rozhodne zaslúžili. Manchester nenastúpil v najsilnejšej zostave a dokonca po dvojročnej pauze sa do základnej zostavy dostal stopér Phil Jones. Výborný zapas odohrala dvojica krídelníkov Daniel Podence a Adama Traoré, ktorí vytvárali obrane červených diablov poriadne problémy. 

 

Hviezdou a hrdinom zápasu sa stal stredopoliar Joao Moutinho, ktorý v 82. minúte nádhernou strelou spoza šestnástky rozhodol o víťazstve Wolves. Manchester neodohral vôbec dobrý zápas a počas celého zápasu prakticky ťahal za kratší koniec. Kuriozitou naďalej zostáva nenasadanie Donnyho Van De Beeka, ktorý v drese červených diablov prakticky nedostáva žiaden herný priestor a ani napriek zmene trénera sa jeho situácia naďalej nezmenila.

 

Kapitánom červených diablov bol prvýkrát od svojho veľkolepého návratu sám Cristiano Ronaldo, no jeho prvý zápas s kapitánskou páskou nedopadol podľa jeho predstáv. Wolves sa tak vyšplhali na 8. miesto tabuľky PL a figurujú len o jedno miesto za červenými diablami. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies