PL: United podali výborný výkon a zvíťazili nad Burnley

NETKY.SK • 31 December 2021, 10:29 • 2 min
PL: United podali výborný výkon a zvíťazili nad Burnley

MANCHESTER – Červení diabli si na domácej pôde poradili s Burnley 3:1. United predviedli krásny útočný futbal a pred poriadnym debaklom zachraňoval hostí brankár Hennnessey.

slovakia

left justify in out

Presadili sa Sancho a Cristiano Ronaldo

 

Manchester sa pod trénerom Rangnickom pomaly dostáva do dobrej fazóny a jeho futbalová filozofia bola jednozančne poznať na trávniku proti vždy dobre defenzívne hrajúcemu Burnley. Proti zverencom trénera Dychea si dokáže vylámať zuby nie jeden ašpirant na titul, no United to zvládli na jednotku a z Old Trafford si odniesli dôležité 3 body. 

 

Domáci sa dostali do vedenia už v 8. minúte, keď sa nádhernou strelou presadil stredopoliar McTominay, ktorý svojím gólom naštartoval ofenzívnu lavínu domácich. V 27. minúte sa červení radovali znova, po samostatnej akcii Jadona Sancha si našla lopta cestu do brány a United viedli už 2:0. Gól bol nakoniec zapísaný ako vlastný a neštastným strelcom sa stal stopér Ben Mee.

 

Tretí a záverečný gól domácich pridal Cristiano Ronaldo, ktorý po ďalšej delovke McTominaya stál na správnom mieste a dorazil loptu do Hennesseyho brány. Za hostí skóre na finálnych 3:1 korigoval veterán Aaron Lennon. Obrovskú šancu Cavaniho hrdinsky zachránil brankár Hennessey, no skóre sa už počas zápasu nezmenilo a United si tak pripísali do tabuľky PL cenné 3 body v boji o top 4.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona