PL: Newcastle remizoval so City 3:3! Leeds zahanbil Chelsea

NETKY.SK • 22 August 2022, 07:53 • 2 min
PL: Newcastle remizoval so City 3:3! Leeds zahanbil Chelsea

NEWCASTLE – Futbalisti majstrovského Manchestru City remizovali v nedeľnom stretnutí 3. kola najvyššej anglickej súťaže na trávniku Newcastlu United 3:3. Prvýkrát v novom ligovom ročníku nezvíťazili a na konte majú sedem bodov. Slovenský brankár Martin Dúbravka sedel na lavičke náhradníkov domácich.

slovakia

left justify in out

Newcastle dokázal, že sa dokáže vyrovnať aj tým najlepším

 

Favorit sa dostal do vedenia už v 5. minúte zásluhou Ilkaya Gündogana, Newcastle stihol do prestávky otočiť vývoj gólmi Miguela Almirona a Calluma Wilsona. V druhom polčase pridal poisťujúci zásah bývalý hráč a odchovanec "Citizens" Kieran Trippier. Hostia však v rozpätí 61. a 64. minúty vyrovnali vďaka Erlingovi Haalandovi a Bernardovi Silvovi. Domáci takmer dohrávali v desiatich, Trippier pôvodne videl za zákrok na Kevina De Bruyneho červenú kartu, ale hlavný rozhodca po konzultácii s VAR zmiernil výrok na žlté napomenutie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Newcastle United FC (@nufc)

 

Mendy zažil jeden zo svojich slabších dní

 

Hráči FC Chelsea senzačne prehrali na pôde Leedsu United 0:3. Do siete Londýnčanov skórovali Brenden Aaronson, Rodrigo a Jack Harrison, v závere riadneho hracieho času videl druhú žltú a červenú kartu obranca hostí Kalidou Koulibaly.

Domáci sa ujali vedenia po vyše polhodine hry, keď Aaronson potrestal hrubú chybu, ktorú vyrobil brankár Edouard Mendy pri rozohrávke vo vlastnej päťke. Onedlho pridal druhý zásah hlavičkou po centri Rodrigo a po zmene strán spečatil výsledok po ďalších zmätkoch v hosťujúcej obrane Harrison. Nevydarený deň Chelsea podčiarkol Koulibaly, ktorý už mal žltú kartu a v 84. minúte zbytočným zákrokom stiahol na zem protihráča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leeds United (@leedsunited)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies